Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Dit laatste is een streven van zowel de makelaar als de particuliere huizenverkoper. Dit lijkt misschien eenvoudig maar toch staan huizen langer te koop dan nodig. Hoe dat komt? In de opleiding Makelaardij wordt geen aandacht aan verkoopstyling besteed. Een makelaar geeft hooguit wat tips maar zal zijn handen niet uit de mouwen steken. En de particuliere huiseigenaar is niet altijd in staat om objectief naar zijn woning te kijken.

Beagle Verkoopstyling
Inspiratiebron voor de bedrijfsnaam zijn
mijn beagles

Wat kan ik voor u doen?

intake Reinier Pitt

Intakegesprek

Een 1e kennismaking waarbij ik door middel van een rondleiding door uw huis een inventarisatie maak van de plus- en minpunten, zodat ik aan de hand daarvan een persoonlijk verkoopstylingsadvies kan maken. Bij deze intake zal ik u direct al enkele tips geven die makkelijk en snel door uzelf zijn uit te voeren. De kosten voor dit intakegesprek zijn €35,- incl. reiskosten.

Advies en offerte

Na het intakegesprek zal ik u een duidelijke offerte toesturen waarin mijn advies en werkzaamheden staan gespecificeerd. Indien u akkoord gaat met de offerte zullen de kosten voor het intakegesprek niet in rekening worden gebracht.

offerte Reinier Pitt
restyling Reinier Pitt

Restyling

Na goedkeuring van de offerte zal ik met u afspraken maken over wat u zelf wilt en kunt uitvoeren, wat er dient te worden uitbesteed aan derden en welke werkzaamheden ikzelf zal uitvoeren. De gehele restyling is maatwerk en afgestemd op uw wensen. Afhankelijk van de totale werkzaamheden zal een restyling ongeveer 1 à 2 dagen in beslag nemen. De kosten van de restyling zijn €65,- per uur excl. reiskosten en aanschaf accessoires.

Verkoopfoto’s

Wanneer de restyling is afgerond kan ik voor u een professionele fotoreportage uitvoeren. De foto’s van uw woning kunt gebruiken voor verkoopsites op internet, bijv. Funda. Deze foto’s ontvangt u op een USB-stick of via de email. Indien u enkel kiest voor een fotoreportage dan zijn de kosten hiervoor €100,-. Heeft u gekozen voor een restyling inclusief fotoreportage dan zijn de kosten daarvan opgenomen in het uurtarief van €65,-.

fotografie Reinier Pitt
open huizen route verkoopstyling Reinier Pitt NVM

Open Huizendag

Indien u gebruik maakt van een (landelijke) open huizendag kan ik u daarbij ondersteunen, dit kan op 2 manieren:

  1. voorafgaand aan de open huizendag kom ik bij u langs en zorg ik ervoor dat uw woning er tip top uitziet, dit zal ongeveer 1 uur in beslag nemen en de kosten hiervoor bedragen €65,-
  2. ik kan de uitvoering volledig uit handen nemen door voorafgaand in uw woning de puntjes op de i te zetten en vervolgens de bezichtigingen door potentiële kopers gedurende de dag te begeleiden, de kosten hiervoor bedragen €150,-

Inrichten leegstaande woningen

Leegstaande huizen verkopen moeizaam. Het mist aan sfeer, het is lastig in te schatten hoe groot de ruimte daadwerkelijk is of om een idee te krijgen wat er mogelijk is met de verschillende ruimtes in de woning. Met een stijlvolle inrichting komt een woning beter tot zijn recht. Ik kan uw woning middels meubelen en accessoires op huurbasis voor u inrichten. Prijzen volgens offerte.

leegstand verkoopstyling Reinier Pitt